Societat i orientació sexual

Quan som petits, sense voler la societat, la família, l’educació, ens determinen que la heterosexualitat es una orientació sexual correcte i la homosexualitat o la bisexualitat no.

Per sort ara això està canviant, i sentir atracció per les persones del mateix sexe actualment es viu en força naturalitat, encara que sovint hi ha homosexuals i famílies d’aquests, que ho viuen amb incomoditat, sobretot als primers anys de la seva acceptació.

Quan es pot considerar problema d’acceptació?

Quan la persona està patint moltes pors, ansietat, depressió i tot això el limita, cal buscar ajudar d’un professional.  La persona pot tenir ella mateixa unes creences equivocades i acceptar l’homosexualitat per aquesta persona li pot representar haver de fer un canvi d’estructura mental que a vegades es complicat i cal l’ajuda d’un professional perquè l’ajudi a gestionar aquestes emocions i pensaments equivocats.

Quan la persona no es vol reconèixer a ell mateix i sent un profund rebuig cap a la seva persona i els seus sentiments, es el que s’anomena homofòbia interioritzada i por arribar a produir conflictes psicològics important.

Tractament en el nostre Centre

Ho treballem amb el nostre Mètode, on integrem la hHipnosi Clínica, l’EMDR i la EFT per tal que la persona pugui gestionar totes les seves pors, angoixes i pugui també adonar-se’n de les creences irracionals que pugui tenir.

El que cal en primer lloc es que la persona s’accepti a ella mateixa, un cop s’aconsegueix això, després simplement es projectar-se a l’exterior, sentir-se còmode i sociabilitzar.

Sol·licita informació