Que és l’Autoestima

Quan es parla d’autoestima ens referim a les creences que tenim sobre nosaltres mateixos. Les qualitats que ens atribuïm, tant des del punt de vista físic, com la imatge personal com des del punt de vista intel·lectual o emotiu. És a dir, és la valoració que fem de nosaltres mateixos sobre la base de les sensacions i l’experiència que hem anat incorporant al llarg de la vida.

Durant l’adolescència és molt important el desenvolupament de l’autoestima. El jove s’ha de fer la seva identitat i ha de saber les seves possibilitats com a individu. Li cal un gran recolzament social i moltes vegades no l’aconsegueix.

Que és tenir baixa autoestima

En les persones que pateixen una autoestima baixa apareixen inseguretats i perden el control emocional d’elles mateixes , les persones solen valorar-se molt baix, comencen a dubtar de tot el que fan, i al final arriben a fracassar perquè si una mateixa persona no es valora, els altres no el valoren.

Tractaments

Per tal de millorar l’autoestima es pot treballar des de diferents àmbits: de de treballar en la part cognitiva de les persones procurant modificar els pensaments negatius i passar-los a positius, també es pot treballar amb fomentant els recursos interns de cada persona.

Tractament que fem en el Centre

Utilitza el nostre Mètode propi que es base en potenciar els recursos interns que tenim en el nostre interior. Fusionem la Hipnosi clínica per ajudar a la nostra ment inconscient a que s’adoni que pot gestionar la situació, que es pot estimar a ella mateixa encara que en aquests moments ho dubti, el EMDR per treballar amb les situacions traumàtiques que hagi pogut tenir al llarg de la vida i que potser li han provocat tenir aquesta autoestima tant baixa, i la EFT per aconseguir treballar amb l’energia bloquejada que te en el seu interior. al mateix temps es dota al pacient d’estratègies d’afrontament davant de les possibles situacions que li provoquin incomoditat.

Si consideres que et manca autoestima i vols treballar-ho, no dubtis a

Demanar informació