Que és?

Quan es parla de concentració i de millorar-la es pot centrar des de la teràpia infantil o des de la teràpia d’adults.

Des del punt de vista infantil, per aquell nen que tingui problemes de concentració per algun motiu extern es treballarà dins de la teràpia infantil.

Però per aquell adolescent o adult el nostre rendiment està marcat per la concentració que hi posem. La falta d’atenció en els estudis, en la feina provoca un rendiment menor. L’important, però, és no deixar aquest problema sense resoldre. Fins fa poc s’havia considerat que això no es podia millorar, i ara després de molts estudis i amb l’experiència provada s’ha vist que es pot millorar.

Amb moltes tècniques psicològiques es pot aconseguir una millorar en la concentració per tal de poder fer una tasca, siguin estudis sigui feina obtenint uns resultats excel·lents.

Les nostres emocions ens dificulten la concentració i ens limiten la nostra capacitat cognitiva, ens limiten la capacitat de retenir en la nostra ment tota la informació que podríem retenir en altres circumstàncies.

Com ho treballem en el Centre

Primer hi ha una tasca per determinar que no hi hagi algun problema que estigui limitant. A vegades la persona quan ve per problemes de concentració porta ja una creença limitant que la bloqueja.

Cal treballar primer de tot en aquest aspecte.  Ho treballem amb el nostre Mètode.  En una segona fase ,un com la persona ja es veu capacitada per afrontar aquells estudis, o aquella feina que l’estava limitant, a partir d’aquí, es com un motor d’un cotxe que fa temps que no funciona. cal posar-lo en marxa i anar ajudant-lo fins que aconsegueix la potencia correcte. Aquí la Hipnosi clínica va molt be.

Et vols preparar a aquells exàmens que mai t’has vist capacitat per fer?

Sol·licita informació