Que és?

La hipocondria és la por excessiva que te una persona quan pensa que detecta algun símptoma en el seu cos o la seva salut. Es una preocupació excessiva per la pròpia salut que el porta a imaginar que està patint una malaltia molt greu. Aquesta por porta a la persona a estar constantment al metge per assegurar-se que està be.

Tractament que fem en el Centre

El tractament que nosaltres oferim se centra en el nostre Mètode Lluveras, basat en potenciar els recursos interns que cada un de nosaltres disposem en el nostre interior per poder fer front a la situació en que ens trobem en aquests moments. Així doncs, pel que fa a les pors hipocondríaques, i un cop assegurats que no hi ha una causa física que ho provoqui, es treballa amb la persona perquè s’adoni en quins moments apareix més aquesta por, es treballa perquè la persona s’adoni, que el anar al metge per calmar la seva angoixa, només fa que cada vegada que se li presenti algun problema físic haurà d’anar al metge un altre cop per calmar la seva por.

Així, ha d’aprendre a adonar-se d’aquest aprenentatge erroni que ha fet (trastorn obsessiu) per tal de poder-ho canviar. Ajudem a la persona perquè descobreixi si hi ha moments que no te aquesta por, i en quins moments es. Es treballa perquè la persona pugui reduir el seu estat d’ansietat. Tot això ho treballem amb Hipnosi clínica per potenciar els recursos, EMDR i EFT . Amb EMDR es treballa amb les situacions traumàtiques que hagi pogut patir la persona amb la seva salut o alguna malaltia que hagi pogut patir, o qualsevol situació traumàtica que tingui i també treballem per equilibrar la energia del nostre cos, sobretot centrant-nos en aquella zona del cos on tenim el dolor o la por a tenir alguna dolència.

Sol·licita informació