El Mètode

En el nostre Centre treballem amb un Mètode propi reconegut i degudament registrat en el Registre de Patens i Marques:  El Mètode Lluveras

 

Que és ?

Quan et poses a la cuina, tens uns elements (eines per cuinar, productes de menjar per fer el plat, uns focs per coure el menjar, etc).  Segons com treballes amb aquests elements pots aconseguir un menjar excel·lent o pots cuinar un menjar horrible.

El Mètode Lluveras és un Mètode de teràpia psicològica basat en potenciar els recursos interns que cada un de nosaltres disposem en el nostre interior per poder fer front a la situació en que ens trobem en aquests moments i aconseguir la recuperació de la persona. A través de la combinació i adaptació d’unes eines, s’han establert una serie de passos completament flexibles i adaptables segons es requereixi en cada cas.

El mètode l’utilitzem tant en les sessions presencials com en la teràpia online.

 

Amb quines eines treballa el Mètode?

Integrem  per un costat la Hipnosi clínica, el EMDRla EFT amb el Psico-reiki  , la relaxació/meditació,  adaptant-les totes de tal manera que aconseguim molt bons resultats en poques sessions de teràpia.

Son tècniques d’avançada on ens centrem entre altres coses en integrar els hemisferis cerebrals amb l’EMDR, a l’estimulació dels meridians amb la EFT i el Psico-reiki, i tot això amb un eix central que és ajudar a la nostra ment inconscient a que trobi els seus recursos propis.

 

Que s’aconsegueix amb aquest Mètode? 

La persona aconsegueix adonar-se’n que te recursos interns per afrontar la situació que està vivint.  Això implica que pot veure la seva realitat d’una manera més adaptativa i funcional.

 

Si voleu llegir opinions d’altres pacients que han utilitzat el Mètode podeu consultar-los aquí.

Estructura de les sessions

Primera visita d’informació gratuïta: concertem una breu trobada per conèixer-nos sense compromís per cap de les dues parts. S’explica com s’enfocaran les sessions segons la problemàtica de la persona i com apliquem el mètode Lluveras.

Sessions individuals.

  • Primera, segona i tercera sessió d’una hora i 20 min: es recull informació d’avaluació a través d’una entrevista. S’estableix un objectiu de treball amb el pacient i el pla terapèutic que seguirem.
  • Següents sessions de 50 min: s’entrenarà el pacient en el maneig de tècniques per facilitar el canvi. El nombre de sessions s’intentarà adaptar al pla que s’ha acordat en la primera visita.

Sessions de control: es fa al cap d’uns mesos i serveix per a conèixer l’evolució que s’ha experimentat.

Aquesta planificació és orientativa, i en les sessions online l’estructura és diferent (més informació sobre la nostra terapiaonline)

Sol·licita informació