Has de parlar amb públic i et bloqueges

En què consisteix aquest programa?

El programa està estructurat en base al nostre mètode de treball i es desenvolupa amb els següents aspectes:

En una primera fase:

a) Es valora a la persona, l’ansietat que presenta davant d’haver de parlar en públic: Aquest primer pas es fa des d’un punt de vista psicològic.

    1. Si cal, es treballa perquè en consulta amb l’adaptació de la Hipnosi clínica, EMDR i EFT dins del Mètode Lluveras que fem en el nostre Centre.  Cal processar el trauma que bloqueja i provoca aquesta por, i cal també ajudar a la ment inconscient perquè s’adoni que te els recursos per afrontar la situació.  Les sessions son individuals, amb un psicòleg del Centre.
    2. Si es considera que el grau d’ansietat està dins de la normalitat, o un cop resoltes les pors limitants, s’anima a la persona a que s’apunti al curs que oferim:
      Parla en públic sense ansietat!

Curs teòric pràctic per aprendre tècniques per a parlar en públic i aprendre autohipnosi per a reduir més fàcilment l’ansietat en el moment de l’exposició

 Curs de 15 hores : Dos divendres a la tarda al mes des del 6 d’octubre fins al 15 de desembre (ambdós inclosos)

En aquest curs s’ensenyen les tècniques per a millorar el discurs i un cop acabarà el curs disposarà de totes les eines per poder-les aplicar en el moment de parlar en públic.

Aquest curs que oferim , es únic, donat que juntament amb les tècniques de l’oratòria, s’ensenya tècniques d’autohipnosi i la Hipnosi Desperta de “Antonio Capafons” per tal que la persona aprengui a entrar en hipnosi, si li cal, en els moments que està fent l’exposició en públic.

En una segona fase:

Es contacta amb Barcelona toastmasters per poder assistir a les trobades que es fan cada dimecres.

Mes informació sobre el Curs

 Hi ha una història que s’explica que et pot ajudar: quan aprens a anar en bicicleta, els primers dies caus, però a mida d’anar practicant aconsegueixes estar més estable sobre la bicicleta.

El parlar amb public es el mateix, a mida d’anar practicant aconsegueixen sentir-te més segur.

Posa’t en marxa i aprèn-ne com més aviat millor!!