Que és?

Es considera  que hi ha un problema d’identitat de genere o transsexualisme quan hi ha un conflicte entre el sexe físic, real de la persona i el sexe amb el qual aquesta persona s’identifica (per exemple una noia física que es senti com un home, o al revés). Es a dir, la persona experimenta molèsties amb el seu sexe biològic .

Es considera un trastorn quan aquesta incomoditat d’estar en un cos de sexe equivocat perdura més de dos anys.

Els símptomes poden ser:

Sentir-se malament amb els seu genitals. Els companys els rebutgen i ells es senten aïllats. Pateixen depressió, o ansietat. Volen sentir-se de l’altre sexe.  Canvien la forma de vestir i mostren comportaments de l’altre sexe.

Tractament

Teràpia individual o familiar.  Teràpia d’acceptació, per reduir ansietat, i pujar l’autoestima. Cal treballar amb aquest sentiment d’aïllament.

Com més aviat es treballi a la persona, els resultats son més ràpids i positius.

Tractament en el nostre Centre

Com en altres casos treballem amb el nostre Mètode, per tal d’ajudar a la persona que està patint aquesta situació a que es senti millor amb ella mateix. Cal ajudar-la en totes les situacions traumàtiques que puguin haver patit al llarg de la seva vida. Cal ajudar a la seva ment inconscient a que s’adoni que pot tirar endavant encara que es senti aïllat del mon.

Les eines que utilitzem son molt útils en aquests casos, la Hipnosi clínica, l’EMDR, la EFT, relaxació- meditació, les creences irracionals.

Sol·licita informació