La teràpia d’adults és la teràpia que es fa amb persones més grans de 18 anys.

Potser has anat aguantant durant tota la vida, i ara ha arribat un moment que t’adones que no pots continuar endavant si no fas una mica de “neteja”  o be perquè de petit has patit alguna situació traumàtica, o potser perquè en aquests moments de la teva vida has patit una situació molt impactant, o se t’ha mort una persona estimada i no aconsegueixes gestionar el dol correctament, o..etc .

Es ara, el moment que et cal fer una teràpia psicològica!!!!.

 

Però, quan decidim anar a fer una teràpia cal que tinguem en compte els següents aspectes:

  • Fer la teràpia implica treballar amb aspectes de la nostra vida que pel que sigui hem volgut tenir guardades.
  • Fer teràpia implica un compromís, un compromís cap a nosaltres mateixos, cap al psicòleg i cap a les feines que cal fer a casa.
  • Fer teràpia implica treballar en un canvi, un canvi de comportament, o un canvi de visió de la vida, o un canvi de… per la qual cosa, aquest canvi es pot produir ràpidament o més lentament. Cal doncs tenir paciència i anar treballant.

En el nostre Centre apliquem el Mètode Lluveras per ajudar a trobar la sortida a la situació que estem vivint en aquests moments. Ens basem sobretot en potenciar els recursos que cada un de nosaltres tenim, treballant amb  Hipnosi Clínica, amb EMDR i amb EFT.

Fem una visita informativa gratuïta i cas que la persona es decideixi a fer la teràpia es fa la 1a, 2a i 3a sessió d’1h i mitja i a partir de la 4a sessió son d’una hora. Entre mig un dia es fa una sessió gratuïta de Psico-reiki.

 

Sol·licita  una primera visita