Que és?

És la teràpia que es fa a través d’Internet. Així el pacient des de casa seva fa  sessions de teràpia amb el psicòleg , en temps real (més informació a la nostra web terapiaonline)

Avantatges

Fer teràpia online dona la possibilitat de poder fer teràpia des de casa, així per les persones que estan a l’estranger, per aquelles persones que tinguin por a sortir al carrer, per aquelles persones que tinguin mobilitat reduïda, es a dir, per a tota aquella gent que per qüestions diverses els hi es complicat anar a un despatx de psicologia la teràpia online es un bon recurs.

Inconvenients

Encara hi ha moltes reticències a fer la teràpia online però segons l’estudi fet per Cohen i Kerr (Computer-mediated counseling: An empirical study of a new mental health treatment) queda demostrat que per al pacient hi ha molts més beneficis que inconvenients, en canvi es el psicoterapeuta que hi veu més dificultats.

En el nostre Centre fem teràpia online.   Apliquem també el Mètode Lluveras on integrem la hipnosi clínica, EMDR i la EFT.  I es pot, fusionem aquesta teràpia online amb  la teràpia presencial en el despatx del psicòleg.

Així per aquella persona que viu lluny, si es possible fer de tant en tant alguna sessió presencial es fa, i si no es pot es fan totes online.

Sol·licita informació