Que és?

És la teràpia que es fa a través d’Internet. Així el pacient des de casa seva fa  sessions de teràpia amb el psicòleg , en temps real

Avantatges

Fer teràpia online dona la possibilitat de poder fer teràpia des de casa, així per les persones que estan a l’estranger, per aquelles persones que tinguin por a sortir al carrer, per aquelles persones que tinguin mobilitat reduïda, es a dir, per a tota aquella gent que per qüestions diverses els hi es complicat anar a un despatx de psicologia la teràpia online es un bon recurs.

Inconvenients

Encara que s’està tenint contacte amb el psicòleg a través d’internet la distància fa que sigui mes complicat el poder tenir aquell contacte “energètic” que s’estableix .

Segons l’estudi fet per Cohen i Kerr (Computer-mediated counseling: An empirical study of a new mental health treatment) queda demostrat que per al pacient hi ha molts més beneficis que inconvenients, en canvi es el psicoterapeuta que hi veu més dificultats.

 

En el nostre Centre fem teràpia online.   Apliquem també el Mètode Lluveras on integrem la hipnosi clínica, EMDR i la EFT. Si es pot intentem fusionar aquesta teràpia online amb  la teràpia presencial e n el despatx del psicòleg.

Així per aquella persona que viu lluny, si es possible fer de tant en tant alguna sessió presencial es fa, si no es pot, es fan totes online.

Sol·licita informació