Teràpia psicològica online

Si ja em costa creure en els psicòlegs, com confiaré en ell/ella només veient-lo online?

Em pot ajudar un psicòleg en aquests moments? Moltes persones s’han trobat amb el mateix dubte, és difícil començar amb un nou psicòleg per això pots consultar algunes de les opinions d’altres pacients.

El canvi és possible perquè encara que et pugui semblar que no, en les sessions de teràpia treballem amb eines diferents a part dels raonaments racionals.

Val la pena posar-s’hi.

Si ja dubto que algú que no em coneix de res em pugui ajudar, com creuré que fent les sessions online em pugui aportar cap benefici?

Val la pena fer sessions online? Aquest és el dubte: el pacient dubte que se’l pugui ajudar, però també els psicòlegs, fins ara, dubtàvem d’això.

Massa temps els psicòlegs no hem volgut explorar aquesta via però actualment entre els estudis científics que s’han fet i la nostra experiència que també ho avala podem dir que SI, que les sessions de teràpia online estant tenint els mateixos resultats o fins hi tot millors que les sessions presencials.

Tipus de teràpia que fem en les sessions online

En la teràpia online fem servir el mateix mètode (mètode Lluveras) que en les sessions presencials. Utilitzem un conjunt d’eines com la Hipnosi clínica, l’EMDR i la EFT que, un cop adaptades i organitzades sota un Mètode psicològic propi (Mètode Lluveras) aconseguim que la persona faci el canvi.

Si esteu dubtant en si fer o no la teràpia online, us posem aspectes positius i negatius per si us ajuda a decidir-vos:

En positiu:

1) Amb la teràpia online no cal portar mascareta. Semblaria una cosa poc important, però no ho és, amb la mascareta es perden moltes de les expressions de les nostres emocions (podeu consultar el post on ho expliquem). És per això que, ara per ara, la teràpia online està essent molt més efectiva que la teràpia presencial.

2) En la teràpia que fem a LluverasPsicologia utilitzem la Hipnosi clínica, per la qual cosa es molt important que la persona es senti completament còmoda en l’entorn en el que es troba mentre fem la sessió d’hipnosi. Que el pacient la pugui fer des de casa ajuda a poder aconseguir més profunditat en la sessió.

3) En les sessions treballem amb les situacions traumàtiques, i ho fem amb EMDR. En les sessions presencials és el psicòleg qui va marcant el ritme per aconseguir l’activació bilateral del cervell. En les sessions online és la mateixa persona qui s’ho va fent a ella mateixa per la qual cosa, aquesta és una eina que a partir de llavors podrà utilitzar ella mateixa en els moments que li calguin.

4) Es treballa també amb la EFT (tècnica d’alliberament emocional) així que també és una eina que durant la sessió el pacient se la va fent ell mateix mentre se li va ensenyant a aplicar-la.

En negatiu:

S’ha de tenir en compte que sempre hi ha un petit desfase en l’arribada de la veu. Amb la primera presa de contacte, ja es detecta i ens adaptem al ritme. Per aquest costat no hi ha cap problema.

Sobre nosaltres

Ens podeu trobar a LluverasPsicologia.com, i al bloc de Psico-ajuda.cat, i a la meva pàgina pròpia de Pilar Lluveras es pot consultar aquí Psico-ajuda.cat/pilar . Hi podeu trobar en que consisteix la teràpia que fem tot l’equip de LluverasPsicologia, i opinions d’altres pacients.

Reserva hora

Per reservar hora o demanar informació

Telèfon i Whatsapp 600334250

Email plluveras@gmail.com / lluveraspsicologia@gmail.com

Podeu consultar les hores lliures que hi han pels propers dies en el meu perfil de la plataforma Doctoralia.

Teràpia online

Sessions amb la plataforma Doctoralia, o per Skipe, Hangouts, Zoom, Videotrucades Whatsapp,…

Les sessions segons l’horari o les faré jo mateixa o alguna psicòloga de l’equip.

Sessions presencials a l’Hospitalet de Llobregat

Rambla Just Oliveras 48 (edifici Gajo) 4art 4A – 6B 08901 L’Hospitalet de Llobregat. Segons horari les fem algú de l’equip

Telefon 600334250 (Pilar Lluveras)
Correu electrònic plluveras@gmail.com / lluveraspsicologia@gmail.com
Bloc Psico-Ajuda
Pilar Lluveras – pàgina pròpia

Teràpia online

100% confidencial

Les sessions es fan amb cascos per tal que el que diu el pacient en les sessions només arribi al psicòleg. Totalment discret.

Pagament segur

Es pot fer el pagament per transferència bancària, per Bizum o per PayPal 24 hores abans de la sessió.

Demana hora

Pilar Lluveras Telèfon 600334250 plluveras@gmail.com

Fotografia de la Pilar Lluveras

Pilar Lluveras

Opinions de la teràpia online

Terapia online
Durante la cuarentena he realizado un par de sesiones online y, a pesar de mis dudas iniciales, ha sido una experiencia positiva; me ha ayudado mucho a enfrentarme con el confinamiento y estar más serena. Es una profesional increíble y lo ha demonstrado también detrás de una pantalla. Muy aconsejado!

Melania — 7/6/2020 (10/10)

Terapia online:
Es la primera vegada que faig teràpia online. Es diferent de la presencial amb aspectes positius i negatius. Per mi el fer de sortir de casa i anar a la consulta em dóna un espai d ordenar idees i en sortir de digerir-les. Al estar a casa no tens aquest espais intermitjos pero guanyes el temps de desplaçament i estàs còmodament sentada al teu sofà. La resta la veig pràcticament igual. La recomano i recomano a la Pilar Lluveras com terapeuta.

Eva — 2/6/2020 (10/10)

Terapia online
¿Qué decir de Pilar? Antes de llegar a Pilar ya había estado con otros psicólogos (ni peores ni mejores, simplemente diferentes) pero ella es la que dio con la clave. He tenido la suerte de hacer mi terapia con ella en persona durante un tiempo pero ahora por motivos personales, ya que vivo fuera, he seguido con las sesiones online. No puedo estar mas agradecida y a gusto con ella. Ella lo hace todo más sencillo, te sientes cómoda desde el minuto 1 y su manera de trabajar y de conectar contigo es tan especial que traspasan los límites de la pantalla. Solo puedo hablar bien y recomendarla al 100%.

Maria — 1/6/2020 (10/10)

Terapia Online.
Desde que conozco a Pilar, mi vida ha cambiado. Creo que todos deberíamos asistir alguna vez en nuestra vida a un psicólogo. Te ayuda en todo momento a remover tu mochila y colocar todo en su espacio, a ver diferentes realidades, a ser más consciente. Es una gran profesional que siempre esta disponible para ayudar. Pude hacer alguna sesión online durante el confinamiento y realmente me ayudo mucho a tranquilizarme a ver luz. Su cercanía y confianza siempre relajan, ahora estoy mucho mejor, me he quitado etiquetas que arrastraba desde la infancia y trabajo cada día en mi autoestima. Siempre está disponible para ayudar. Muchas gracias Pilar por toda tu ayuda.

Elisenda — 31/5/2020 (9/10)

Terapia online
He tenido varías sesiones en persona pero ha sido la primera vez online. Sin duda una experiencia muy positiva. La forma que tiene Pilar de conectar y hacerte las preguntas indicadas para hacerte reflexionar es igual de positivo en persona que a través de una pantalla. Mi experiencia, como siempre, ha sido muy buena, siempre me ayuda y me he sentido igual de cómoda que en persona.

L.D — 30/5/2020 (10/10)

Terapia online
Pensé que la terapia online sería más fría pero, la realidad es que, la atención es prácticamente igual que en consulta. Al final la terapia es un tu a tu y eso se consigue tanto presencialmente como físicamente. Creo que es importante seguir con el trabajo que se inicia en la consulta hasta el final y la terapia online nos permite hacer eso. Estoy muy contenta de seguir con la oportunidad de poder cuidarme, incluso en la distancia física. Internet nos da grandes oportunidades y hay que cogerlas al vuelo!

Carlota — 29/5/2020 (9/10)

Terapia online
He hecho alguna sesión on line y he quedado encantada.

Lorena — 29/5/2020 (10/10)

Terapia online
La veritat és que només puc dir coses bones de la Pilar. Me la va recomanar la meva mare que viu a L’H, però jo a Bcn al barri del Clot. Porto unes 4 o 5 sessions online. La connexió entre tots dos és molt bona i és capaç d’actuar amb mi encara que sigui mitjançant la pantalla d’un PC. Fins i tot arribant a fer hipnosi. Jo porto un 2019 i 2020 de 4 operacions i la veritat és que em trobava fatal psicològicament. És molt positiva, però alhora directa i realista quan ho ha de ser. Recomano els seus serveis online 100% a tothom. Ens hem connectat tant amb Zoom com Hangouts i tot perfecte. És molt recomanable si per distancia o per motius de salut no pots desplaçar-te.

Multioperacions — 28/5/2020 (10/10)

Terapia online
Buenas, Quería aportar mi humilde opinión respecto a las sesiones online, dado que al principio era bastante reticente, ya que es demasiado innovador para mí. Pero después de haber realizado algunas sesiones, nada tiene que envidiar a las presenciales, incluso me atrevería a decir,que han sido mejores, solo por el mero hecho de estar en mi habitación, en mi espacio, con mis cosas, donde realmente me siento comoda, protegida y donde soy yo.
Este confinamiento nos ha hecho reinventarnos en algunas cosas, y he de decir que en esta ocasión ha sido para bien.
Gracias Pilar por tu apoyo y seguimiento durante estos meses.

Karina — 28/5/2020 (9/10)

Mes opinions a la web